Nuestro Alebrije
logotipo Alebrije Mexican Restaurant ®

entrants:


Nachos:12 €(vegetarià)

Mini nachos7 €

Totopo de blat de moro fregit amb fesol formatge gratinat i escaig de gall amb jalapeño.


* amb chilli +4 €


Quesadillas:(làctics)

(2unitiguals)

Les quesadillas se serveixen en truita deblat*

Es poden demanar ambtruites de blat de moro sense gluten.


Formatge 6,50 €(Gluten)

Chori formatge7,50 €(Gluten)

Champi formatge7,20 €.(Gluten)

Pollastre7,70 €(Gluten)

Vedella7,70 €(Gluten)



Sincronitzada:(làctics, i gluten)7,00 €

Dues truites deblatpernil, formatge (1unid)


Sincronitzada de pollastre:(làctics, i gluten)7,50 €

Dues truites deblatamb pollastre i formatge


PatatasLocas!8,00 €

Patates amb salsa de diversos xilis recepta de la casa.


Flautes de pollastre:7,50 €(lactis)

Cruixent de truita de blat de moro amb pollastre, enciam, nata i salsa vermella (2 unitats / plat)




Chimichanga:

platet característic de el nord de Mèxic,

consisteix en un rotllet de truita de farina,

fregit, farcit de carn i algunes verdures.


Pollastre7,50 €


Vegana7 €


Amanida de nopales:14,00 €

(vegetarià o vegà)(làctics)

Cactus tendre sobre llit de jitomates i escaig de gall amb jalapeños i formatget fresc


½amanida de Nopales8,00 €(lactis)


Fesols refregits:6,00 €

(vegetarià)(làctics)

Amb formatge Gratinat i totopos.


Formatge fos:8,70 €(lactis)

Gratinat de formatge, xampinyons i xoriç acompanyat de truita de blat


Goacamoli

(vegà)11,50 €

Com ho fa l'àvia amb totopos i escaig de gall.

Amb o sense coriandre demani-ho al seu gust.



Chiliambcarni10,00 €

Fesols amanits amb diferents carns,

verdures i condiments

perfecte per acompanyar diferents plats

Amb o sense picant.



LosSopis

(No són sopes)


Sope Vegetarià:4,20 € unit.Vegetarià(lactis)

Farina de blat de moro fregida amb fesols negres, enciam, crema àcida Alebrije formatge i ceba (2 unitats)


Sope De xoriço:4,50 € unit(lactis)

Farina de blat de moro fregida, fesols negres, xoriço enciam, crema àcida, formatge i ceba.(2 unitats)


Sope de Pollastre:4,50 € unit(lactis)

Farina de blat de moro fregida, fesols negres, pollastre, enciam, crema àcida, formatge, ceba (2 unitats)


Huarache:(làctics).10,80 € unit

Base de blat de moro amb fesols formatge, alvocat, ceba, coriandre,

guisat de la casa, i salses a l'gust

(El guisat de la casa és el guisat que es aquest cuinant en aquell moment per així garantir la major frescor del producte)


Chalupitas de Tatemada4,50 € unit

vegetarià(lactis)

Base de blat de moro, feta a mà passada pel comal,

amb un lleuger torrat, amb salsa tatemada rostida casolana, amb formatge i ceba.


Grassoneta Omple de Carn4,70 € unit(lactis)

Truita de blat de moro pastada a mà i com el seu propi nom indica de massa grassoneta,

la qual es fregeix i s'omple amb diferents ingredients.



per compartir

Les cassoletes vénen amb6truites

perquè et muntanyes els tacs com mes t'agradi


Cassoleta Pastor:14,50 €

Magre de porc amb el seu toc de pinya i ceba.


Cassoleta cochinita pibil:16,50 €

Carn de porc a l'forn amb adob típic al sud de Mèxic,

acompanyat de ceba morada.


Cassoleta Pollastre a la flor de carbassa:15,50 €(lactis)

Pollastre amb xampinyons nata agra i flor de carbassa


Fajitas de pollastre14,50 €(lactis)

Pit de pollastre a tires a la planxa amb pebrots i salses de la casa


Tinga de vedella:15,00 €

Vedella desmechada amb un toc picant.


Barbacoa:20 €

Costella i cuixa de xai cuit a foc lent a el vapor

, Amb Xile guajillo, herbes aromàtiques.Servit amb ceba i coriandre.


CassoletaVegana o vegetariana:13,50 €

Barreja de verdures a la planxa amb cuitlacoche, flor de carbassa, xampinyons i ceba.


Cassoleta de bolets a pastor:14,50€vegà


Cassoleta trempada15,50 €(lactis)

Carn de bistec, xoriço i formatge

Cassoleta de pastor vegà15,50 €


Pulled pork16,60 €(mostassa, fruits secs)




especialitats:


* Enchiladas de mole.16,50 €:

(Fruits secs, cacauet, gluten)

Truites amb pollastre, salsa de mole, acompanyat de guarnició lleugerament picant.


* Enchilada Suïssa:(làctics)16,50 €

Truites amb pollastre, Salsa de tomatillo verd, xampinyons i flor de carbassa amb pollastre i formatge gratinat.


* Plats de llarga elaboració

 els dies amb ampli aforament de el local pot demorar-se fins passats 40 min

 consulti amb el personal la seva disponibilitat


Birria de Res:17,50 €

Carn de res guisada en el seu propi suc amb un toc de forn posterior i tornada a ajuntar amb el suc en un plat on el consomé casa amb la seva pròpia carn a daus banyats de suc i carn amb el seu toc picoso seva verdura seu llima i coriandre 1 explosió de gustos i textures al paladar





Lluç a la Veracruz:13,50 €

lluç amb salsa casolana de la família típica de la zona de Veracruz

molt saborosa i acompanyada d'arròs

Per encàrrec previ


Costillar a l'chipotli19,50 €

En salsa barbacoa / chipotle

amb Patates Boges





Sopa de guajillo:9,00 €(vegà)

Sopa de Xile guajillo amb tomàquet i fideus

sense gluten

deliciós amb un toc de llimona





Tacos

2 unitats iguals en truita de blat de moro


• cochinita pibil 7,00 €

Pastor 6,50 €

• Xoriçoametlla 6,00 €

• Tinga de vedella 6,50 €

• Barbacoa 9,50 €

• Fresc de pollastre 6,00 €

• Bistec i quesillo 6,00 €

• Trempat 7,00 €

No vull pensar * 15,00 €

• Pulled pork 7,50 €


• Portobel.lovegan7,00 €

.Tac TingaPastanaga 6,20 €

• PastorVegano.6,50 €

• Vegetalde Temporada 6,00 €

• VegetalBolets Pastor 6,50 €

XoriçoVegan.7,00 €








Divendres de pozole:14,50 € *

Tots els divendres tenim pozole tradicional vermell.

Racions limitades a la demanda estimada.


* Durant l'època estival per la seva baixa demanda

i a l'ésser un plat calent de llarga preparació

ho farem únicament per

encàrrec previ.24 hores

mínim d'antelació

Posi demanar-ho.





Chiles en nogada18,50 €

Plat de temporada

De setembre a novembre

Fora de temporada

encàrrec previ.24 hores

mínim d'antelació




Postres: 5 €

postres Casolans

(Segons disponibilitat)